Project voor een nieuwe politieke partij
  Republiek Partij ( RP )
Christen Moslims Unie
 
 
 
contact
rp@aliclub.net
 
lid worden
rplid@aliclub.net
 
 
Wat gebeurt in de politieke partijen?
 
De nieuwe politieke partij is sociaal-economisch bedrijf - verklaard autoriteit en niet verklaard autoriteit (Macht)
 
Bevrijd en maak je bestaan door je zelf
 
Waarom het systeem waardoor wij leven is niet rechtvaardig? Wat is de menselijke daad?
 
Waarom socialisme?
 
Voor welke socialisme roepen wij?
1- De mens is een socialistische product
 
De mens is altijd door een socialistische verhouding tussen twee mensen geboren. Namelijk deelname van twee mensen in zijn productie, en geen mens door hem  zelf alleen kan een mens produceren. Als in het volgende schema:
 
Zodra het kind geboren als socialistisch fruit tussen 2 schepsels, begin zijn socialistische verhouding ook met die hem produceerde, namelijk de ouders en de gemeenschap die hen produceren, waarin waren de ouders hebben en nog steeds een socialistische relatie met de maatschappij.
 
Natuurlijk praten wij hier niet alleen over de relatie tussen twee materiŽle lichamen als machines, maar wij spreken ook over de mens in zijn emotionele geestelijke psychologische relaties, als een complexe menselijke daad, als lichaam door zijn gedachte en emoties.
 
Sinds mens zoals wij eerder hebben geweten, een lichamelijke structuur (lichaam) en mentaal structuur heeft. Dan deze socialistische relaties die daarvan de socialistische wisselwerking stijgen, zijn de reden van het gemeenschap vormen. Waarin gebeurt de socialistische wisselwerking tussen iedereen. Of rechtstreeks door rechtstreeks wisselwerking met leden van de gemeenschap, of indirect door onze wisselwerking met mensen door andere mensen of over socialistische product rondde op hun handen af.
 
Bijvoorbeeld indien wij een boek nemen, wij gaan hier om met de schrijver die wij vestigen gene rechtstreeks relatie met hem als persoon. Het boek is hier (of de koelkast, televisie of iets) een socialistisch product en de schrijver ook.Omdat als bijvoorbeld ging met de bakker om, daarom met die de oven voor hem maakt, en die door buizen water naar zijn huis leidde, en die een school voor zijn kinderen bouwde, en die zijn kinderen onderwijzen, En de dokter die hem en zijn familie behandelt, en die de bus voor zijn bewegen vervaardigt. enz. van miljoenen wisselwerkingen tot deze persoon werd een Schrijver.
 
En dan ook werkt hij op elkaar met het oplage bedrijf voor de publicatie van zijn boek in, daarom met die de oplage machines maakt en met die achter het werkt, dan de uitgever en die met werkt, dan de boek winkel en die in werkt, dan de lezer. Dan het boek hier is een socialistisch product en de schrijver ook. Praktisch alle producties in de gemeenschap of materiaal of ander socialistische producties zijn.
 
Het kind die geboren ook een voerende fles gebruiken zal die misschien door een groep van mensen in China gecreŽerd wordt, de grondstoffen voor zijn product zouden van oliederivaten kunnen komen die van het Arabische gebied kwamen, Europeaan en Arabieren Zullen Misschien Deelgenomen Worden aan zijn productie en voer uit. Het kind zal gebruiken een kindervoertuig vervaardigde in nog een land, en zal misschien gebruikt worden een grondstoffen kwamen van nog een land, en nam aan de productie daarvan mensen van nog een land deel.
 
Het kind zal opgroeien en zal naar schoolgaan, die door iemand behalve ouders gebouwd werd. Op de weg naar school  zal hij een Straat gebruiken maakte door andere mensen, de school boeken, schreef door andere mensen, inclusief die gedeporteerde van het leven, waarin blijf onze socialistische verhouding met zelfs de dodene. Waar wij televisie gebruilen en de uitvinder van de televisie zijn van het leven gegaan. Wij gebruiken de trein en de uitvinder ook van het leven gegaan worden..enz. van Miljoenen details die ons leven bouwen, alle gebeurde door socialistische relaties in de tijd en plaats,
 
Niet alleen dit, maar wij delen in de lucht als een menselijke maatschappij. Dus de lucht die wij ademen, adem ook de indiian en Rus..enz. En het water dat wij na het vallen van de hemel drinken, Welk van de wolk kwam zal misschien gekomen worden van de Verenigde Staten of elders, waarin gebruikt door nog een mens. Het Socialisme is dan internationaal ononderbrokene in tijd en plaats. Niet alleen als materiŽle wisselwerking maar ook geestelijk als intellectuele wisselwerking, Waar wij zien dat de chemie met Arabische naam tot vandaag, begonnen door de Arabieren, maar ontwikkelde als wetenschap door alle mensen, namelijk gingen zij in een indirecte wisselwerking binnen met de makers van deze wetenschap ondanks het geografische en tijd afstand, en zij oefenden hun daden en verzamelden de waarde van deze daden.. enz.
 
Dat eerst en ten tweede dat socialisme is altijd door gerechtigheid begeleid wordt. Bijvoorbeeld indien een persoon werkt acht uren en wij hem enkel voor twee uren betalen, of voert minder dan de waarde van zijn werk, zal hier een socialisme niet, maar uitbuiting zijn. Derde zien wij dat socialisme ook naar democratie is verbonden. Namelijk ontmoeting van de menselijke daden tegen elkaar in gerechtvaardigd manier. Waar een persoon in zijn vrijheid van uitdrukking of mening niet muilkorft. Namelijk het laten van de mens vrije door zijn 2 structuren, de mentaal intellectuele en het materiŽle economisch leven.
 
volgende
vorige
home
aliclub
volgende
vorige
home
aliclub
Wij hebben nodig jou steun om de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.