Project voor een nieuwe politieke partij
  Republiek Partij ( RP )
Christen Moslims Unie
 
 
 
contact
rp@aliclub.net
 
lid worden
rplid@aliclub.net
 
 
Wat gebeurt in de politieke partijen?
 
De nieuwe politieke partij is sociaal-economisch bedrijf - verklaard autoriteit en niet verklaard autoriteit (Macht)
 
Bevrijd en maak je bestaan door je zelf
 
Waarom het systeem waardoor wij leven is niet rechtvaardig? Wat is de menselijke daad?
 
Waarom socialisme?
 
Voor welke socialisme roepen wij?
Voor welke socialisme roepen wij?
 
Natuurlijk roepen wij voor communisme niet. Het is oorspronkelijk verkeerd theorie van de dictatuur van het proletariaat of de werking klas bereikt. Terwijl de ingenieur die de uitvinder van de machine is de maker van deze klas is. Omdat de werkers die achter de machine werken hem niet hebben uitgevonden is en het de reden voor hun aanwezigheid als arbeiders.
 
Het socialisme, dat wij roepen voor is het socialisme dat tussen de ingenieur en werkers en werkgever uitvoerde, Waar in gerechtigheid, alle materiŽle sociale waarden van deze daden bereikt, en niet de annuleren of marginaliseren of dominantie van een daad naar een daad, als in het communisme, dat een chaotisch, niet wetenschappelijk en dictatuur theorie is.
 
Als wij eerder zagen dat socialisme is gebeur praktisch in het leven (menselijke wisselwerking en de ruil van de daden waarde), of wij beseften dat of niet. Dus het socialisme dat wij bedoelen is het evenwicht en gerechtigheid in de ruil van deze materiŽle sociale waarde van de mens. Toen wij eerder in het voorbeeld van abn-amro bank als een bedrijf ontdekten, Dat de maatschappij die van zijn materiŽle sociale waarde in enkele jaar miljarden van Euro aan een bedrijf geeft. Deze maatschappij is niet arm, dat is eerst. Tweede was de economie van het land niet als slecht toen de regering aankondigde en beoefende de soberheid ten koste van de burgers. Derde de waarde die door deze gemeenschap geproduceerd worden zijn bereikt worden door socialistische relaties, maar het is geconfisqueerd. Omdat het systeem dat daarin deze relaties gebeurde, heeft niet bereikt de materiŽle sociale waarde voor deze individuen in gerechtvaardigd vorm. Wij zien dat er sommige mensen zijn die van de zelfde daden miljarden van Euros winnen, terwijl de eigenaar van deze daad enkel een weinig wint. Slechts om hem levend in de dienst van dit systeem en de begunstigde daarvan bij te houden.
 
In ons systeem bezit de mens de materiŽle sociale waarde van zijn inspanning. Het grootste percentage van de materiŽle sociale waarde gaat naar de autoriteit die door gerechtvaardigd systeem bedient. Namelijk bezit de gemeenschap zijn materiŽle sociale waarde en controleert hem. En deze waarden zijn niet alleen terugkeeren naar een individu of een bedrijf zoals abn-amro, maar terugkern om de gemeenschap zijn fabrikant te dienen. In een vorm van goedkoper vervoer goedkoper huisvesting betere educatie betere gezondheidszorg betere media.. enz.
 
Bereikend dat door het verbeteren van de salarissen en werkinge uren verminderend om vacatures voor werklozen te creŽren, e En de gelegenheid aan burgers geven om hun bedrijven ook te vestigen en de gelegenheid aan burgers geven om hun bedrijven ook te vestigen. In plaats van een persoon of enkele individuen die een Bank bezitten, neem aan onze systeem duizenden of honderden duizenden burgers in het vestigen van hun bedrijven of banken deel. De autoriteit wordt hier door echt democratisch juist systeem geregeerd, en niet een autoriteit die vertegenwoordigt de lobbyleden of een specifieke categorie. Namelijk geregeerde door een socialistisch systeem (een systeem bereikt de socialistische wisselwerking), als in het volgende schema:
 
volgende
vorige
home
aliclub
volgende
vorige
home
aliclub
Wij hebben nodig jou steun om de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.
 
 
Ongetwijfeld, een percentage van deze waarde moet naar de gemeenschap niet terugkeren, hou zo de mens bij werkt en verzamel zijn inspanning, oefen namelijk zijn daad, leef namelijk. Maar zou de mens niet moeten verwijzen als in ons huidig systeem naar dove machine werkt als lichaam zonder geest of gedachte, toen wij eerder vonden dat de mens zijn bestaan door zijn zowel materiŽle als mentaal structuren bereikt, en dat bereikte door het evenwicht tussen de twee structuren, toen wij ook vonden dat de menselijke daad een materieel-mentaal daad is. Het levenssysteem moet ook aan leven de mentaal-intellectueel waarde van de menselijke daad brengen.
 
De kapitaal zou ook in de handen van een lobby niet moeten vallen, die monopoliseer de media en verduistert de feit en oefent het intellectuele terrorisme, vergiftigt het sociale leven en legde de nieuwe slavernij op de werkers in zijn bedrijven octopus en op de gemeenschap op, en oefen zijn invloed in de autoriteit en zijn beslissingen Namelijk dat de kapitaal, die de materiŽle waarde van de inspanning van de gemeenschap is, zou uitsluitend voor de lobby niet moeten zijn om naar de gemeenschap terugkeren als economische intellectuele sociale kanker, monopoliseer de materiŽle sociale waarden van miljoenen mensen, en berooft hen waarvan hen dachten en hen begrijpen van henzelf en het leven, en stel tewerk hen in de vernietigende oorlogen in de dienst van zijn doelen en zij zijn onaandachtig, na het bijhouden van hen door de pers en televisie.. enz. in hen nieuwe analfabetisme. Omdat de kapitaal door de maatschappij wordt gemaakt, moet de maatschappij de echte eigenaar en controleur daarvan overeenstemmend zijn noden. En dit is ons systeem en ons socialisme. Bereik namelijk de gerechtigheid, gelijkheid, gelijk gelegenheden, vrijheid en echte democratie voor iedereen