Project voor een nieuwe politieke partij
  Republiek Partij ( RP )
Christen Moslims Unie
 
 
 
contact
rp@aliclub.net
 
lid worden
rplid@aliclub.net
 
 
Wat gebeurt in de politieke partijen?
 
De nieuwe politieke partij is sociaal-economisch bedrijf - verklaard autoriteit en niet verklaard autoriteit (Macht)
 
Bevrijd en maak je bestaan door je zelf
 
Waarom het systeem waardoor wij leven is niet rechtvaardig? Wat is de menselijke daad?
 
Waarom socialisme?
 
Voor welke socialisme roepen wij?
Bevrijd en maak je bestaan door je zelf  
 
Inleiding
De waarde van het sociale bestaan en het onrechtvaardige systeem
 
Wij gaan winkelen van de supermarkt Cohen, bijvoorbeeld, Met miljoenen mensen om de goederen en prijzen voor ons te vinden, waar wij winkelen zonder denken in het levenssysteem waardoor wij leven. en deze prijzen. Het geld dat wij voor zo'n goederen betaalden, dwong ons om in het Huis zonder sociale deelname te zitten, omdat het geld weing is, Wij gaan niet mensen te ontmoeten, gaan wij buiten om vrienden te ontmoeten niet, dwongen ons om in vakantie niet te gaan, Dwong ons om vrienden in ons huis voor diner uit te nodigen niet als voorbeeld.. enz.
 
Deze weinige geld die wij werkten acht uren per dag te verdienen, tot het in onze handen en de handen van miljoen zoals ons landde, door een aantal dramatische werk uren, om miljarden in de hand van Cohen door weinige arbeidsuren te zijn, om door het andere afdelingen te openen en Wij betalen van onze ongelukkigheid met de miljoen zoals ons. Dit is het egoÔsme dat in ons niet denkt als mensen met hen op de grond in een maatschappij leven.
 
Het systeem dat Cohen uitscheidt, dwong ons om voor acht uren te werken, zonder ons zelf met deze miljoenen te vragen,  Waarom het werk systeem acht uren moet zijn en niet minder? De acht uren volgden door de tijd om onze zelf te voorbereiden vroege ochtend voor het gaan werken + tijd van de overgang naar werk + tijd van terugkeren van werk. Om ons zelf moeŽ aan het einde van de dag te vinden.Daarom hebben Wij geen genoeg tijd om met ons zelf te harmonieren, en met onze mensen, onze kinderen en onze vrienden te omgaan, en hen genoeg communiceenr mentaal en geestelijk.
 
Er is geen tijd voor het lezen en ontspanning en dus onze breinen zijn langzaam door de nieuwe analfabetisme ziekte besmet worden, namelijk onze onwetendheid in het leven en zijn wetten en onze onwetendheid over anderen en hun idee, en ons bezit van verdovende breinen, de lobbymedia spuiten hen in wat hij wil. Ondertussen hebben wij te lezen en te schrijven geleerd, en wij hebben gestudeerd wat wij gestudeerd hebben, en wij weten hoe te hijgen om ons werk te doen, in de dienst van die menselijke bloedzuiger.
 
Indien wij voorstellen ons dat Cohen zijn spermarkt in de woestijn opende, waar niemand is. Deze supermarkt en wat daarin, zal niet hebben enig waarde, omdat hij de waarde van de menselijke wisselwerking verloor, welk de reden van zijn bestaan is, welk de reden van zijn bestaan is. De goederen in de supermarkt en de winkel het zelf, krijg zijn waarde van de wisselwerking met de mensen. Terwijl, kan deze miljoenen mensen kopen de goederen voor zich en verdeel onder zich, zonder de nood aan de zieke en zelfzuchtige uitbuiting. Iedereen wat nodig deze mensen  is de organiseren en dit is eenvoudig wat wij u naar uitnodigen. 
 
Indien wij aannemen dat die met deze supermarkt omgaat 500.000 mensen zijn, in beperkte periode, elk een van hen 100 Euro voor deze supermarkt hebben in een tijd-grens kader betaald. Betekent dat zij hebben collectief 50 miljoen Euro betaald. Deze sociale segment bestaand uit 500.000 mensen, Kan door dit 50 miljoen Euro een supermarkt vestigen, Waarin zij zullen winnen met de maatschappij die in leeft, goedkoper goederen. Liever kunnen zij werkinge uren minder met het zelfde salaris maken  ( omdat er is geen overtollige waarde hebben ze gebloed en door Cohen geŽxploiteerd ). Daarom meer vacatures en meer tijd voor iedereen om met hun zelf, ouders en het leven met zijn enorme onderdelen te communiceren, zonder materiŽle psychische mentaal druk. Studies hebben vertonen, dat het systeem van werk voor acht uren of meer, veroorzakende spanningen en psychologische spanningen, welk tot een onevenwichtigheid in de relaties leidt. Bovendien grotere koopkracht, Voornamelijk met de goedkope prijzen, die zij door hen juiste nieuwe systeem oplegden
 
volgende
vorige
home
aliclub
volgende
vorige
home
aliclub
Wij hebben nodig jou steun om de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.