Project voor een nieuwe politieke partij
  Republiek Partij ( RP )
Christen Moslims Unie
 
 
 
contact
rp@aliclub.net
 
lid worden
rplid@aliclub.net
 
 
Wat gebeurt in de politieke partijen?
 
De nieuwe politieke partij is sociaal-economisch bedrijf - verklaard autoriteit en niet verklaard autoriteit (Macht)
 
Bevrijd en maak je bestaan door je zelf
 
Waarom het systeem waardoor wij leven is niet rechtvaardig? Wat is de menselijke daad?
 
Waarom socialisme?
 
Voor welke socialisme roepen wij?
2- De nieuwe politieke partij is sociaal-economisch bedrijf - verklaard autoriteit en niet verklaard autoriteit (Macht)
 
De politieke partij is een sociale organisatie vertegenwoordigt een segment van de maatschappij. De stichtingssteen voor de bouw van elke partij of elke sociale structuur is de mens. Hij is een fysiek bestaan (fysiek lichaam) en mentaal bestaan (brein), oefend hij daarom de fysieke activiteit (lichaamlijk), en mentaal sociale activiteit in de gemeenschap uit. Als volgt:
 
De traditionele politieke partijen opereren alleen op het gebied van de intellectuele activiteit ( opereren als een sociaal bedrijf ) zonder een rol in de materiŽle activiteit ( economisch ). De nieuwe politieke partij moet een socio-economisch en niet slechts sociaal bedrijf zijn, om een echt greedschap voor het massaal te zijn om de gerechtigheid te bereiken.
 
Bijvoorbeeld wanneer de ABN-AMRO bank onslag 2000 werknemers uit de dienst en aangekondigde winst in miljarden. Zonder enig achting voor de levens van 2000 burgers met hun families en hun leven details. Indien de politieke partij als socio-economisch bedrijf deze Bank heeft, werd van de dienst 2000 werknemers niet ontslag om miljarden van Euro te oogsten ( die de materiŽle waarde van de inspanning van miljoenen mensen is ). Maar de politieke partij zal meer vacatures gelegenheden creŽren, misschien het werking uren verminderen om banen opnieuw te creŽren. Omdat het doel niet de winst is, maar de gerechtigheid, gelijkheid en gelijk gelegenheden tussen burgers te bereiken. Het burger bestaan maakt de kapitaal van de bedrijven of de banken en zijn winst, omdat hij in deze bedrijven werkt en gaat met hen om en geeft aan hun de materiŽle waarde van zijn inspanning ( geld ), en ook geeft aan hun de sociale waarde.Dus de burgers zijn de makers van deze bedrijven, die het bedrijf zouden moeten bezitten en moeten controleren. De nieuwe politieke partij zou een socio-economisch en niet slechts sociaal bedrijf moeten zijn, verlatend de gebruikers van rechten om door hen praktisch systeem ( niet verkrlaard autoriteit ) op de grond te regeren. waarin blijft de politieke partij kreet slagzinnen met zijn mensen zonder echte daad. De nieuwe politieke partij moet de gewone mens van zijn coma wekken, en breng hem naar zijn bestaan systeem en bevrijdt hem met zijn sociale materiŽle daad. Om dat te begrijpen laat ons zien het volgende schema:
 
Omdat de mens de eenheid van de maatschappij structuur is, zien wij dat de maatschappij ook van de materiŽle structuur (economisch) en mentaal sociaal is samengesteld, namelijk de wet van de mens is de wet van de maatschappij. Volgens de wet: De binnen afscheid de buiten. (namelijk de wetten die de formatie van bestaand regeren, zijn de zelfde wetten die zijn uiterlijk gedrag regeren).
volgende
vorige
home
aliclub
volgende
vorige
home
aliclub
Wij hebben nodig jou steun om de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.