Project voor een nieuwe politieke partij
  Republiek Partij ( RP )
Christen Moslims Unie
 
 
 
contact
rp@aliclub.net
 
lid worden
rplid@aliclub.net
 
 
Wat gebeurt in de politieke partijen?
 
De nieuwe politieke partij is sociaal-economisch bedrijf - verklaard autoriteit en niet verklaard autoriteit (Macht)
 
Bevrijd en maak je bestaan door je zelf
 
Waarom het systeem waardoor wij leven is niet rechtvaardig? Wat is de menselijke daad?
 
Waarom socialisme?
 
Voor welke socialisme roepen wij?
Waarom het systeem waardoor wij leven is niet rechtvaardig? Wat is de menselijke daad?
 
Voor verdere wetenschappelijke begrip van de menselijke daad en zijn materiŽle sociale waarde, Die daad, die anderen mens daaden aandurft, om de sociale wisselwerking te creŽren, Welk de samenleving
creŽer, laat ons zien de volgende voorbeelden:
 
Indien wij aannemen dat u van de supermarkt Cohen iets zijn prijs 50 Euro kocht, en u zult het geld betalen dat de materiŽle daad macht uitdrukt die u bezit. Namelijk de mentaal psychologische lichamelijke inspanning die u in het verkrijgen van deze 50 Euro gaf, Als een materiŽle waarde van uw inspanning. Cohen zal hem van u door pers van knoop ontvangen, terwijl u door het werken van uren hebt geleden is heel flink om hem te hebben, en hem in uw hand te verzamelen, U bleef redden in uw levensonderdelen, en misschien in uw huis reddend dagen lang hem wegens uw dagelijkse noden.
 
De waarde van de 50 Euro praktisch wordt 2 waarden hebben. De hoog-waarde, betaalde u de inspanning en tijd vereiste hem te verkrijgen. En lager waarde tegelijkertijd, toen Cohen supermarkt hem van u ontving. Omdat hij hem door minder inspanning en arbeidsuren ontving dan van de joue.
Om terug te keren om door het andere afdelingen te openen, en word zijn waarde hoog in zijn hand opnieuw.
 
Bovendien de supermarkt Cohen, had gekocht de goederen die u kocht, misschien voor acht of minder Euro. Namelijk stal Hij ook de daad macht van die zo'n goederen maakt, welk meer uren en meer inspanning van zijn inspanning heeft gewerkt om voor 8 Euro te kopen.en ook stal daad waarde van die hem naar zijn supermarkt overbrengt, en ook stal de inspanning waarde van die in zijn supermarkt werkt, wie aanwierf zijn goederen te verkopen (Schema 1)
 
volgende
vorige
home
aliclub
volgende
vorige
home
aliclub
Wij hebben nodig jou steun om de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.