Project voor een nieuwe politieke partij
  Republiek Partij (RP)
Christenen Moslims Unie
 
 
 
Waarom een nieuwe politieke partij?
 
Wat gebeurt in de politieke partijen?
 
De nieuwe politieke partij is sociaal-economisch bedrijf - verklaard autoriteit en niet verklaard autoriteit (Macht)
 
Bevrijd en maak je bestaan door je zelf
 
Waarom het systeem waardoor wij leven is niet rechtvaardig? Wat is de menselijke daad?
 
Waarom socialisme?
 
Voor welke socialisme roepen wij?
 
lid worden
 
contact
rp@worldfront.org
 
 
Wat weet u over het systeem van de politieke partijen?
Misschien hebt u dit zichzelf niet eerder afgevraagd. Waarom staat een specifieke groep aan het hoofd van alle politieke partijen? Ook is dit zo in de media (televisie of kranten..enz.) en ook wat betreft de financiŽle wereld. Hierbij kun je denken aan banken etc.
 
Deze specifieke groep vertegenwoordigt een minderheid in de maatschappij, terwijl de grote meerderheid die deze politieke partijen vormt, niet van deze specifieke groep zijn, maar van de gewone burger. Dit wijst erop, dat deze groepen horen bij een systeem, werken binnen alle partijen, en in alle machtgebieden van de maatschappij. En volbrengend de vooruitgang van deze specifieke groep, naar het leiderschap van deze partijen en haar wetenschappelijke bureaus en media.
 
Aan de andere kant, de gewone mens die de grootste meerderheid van de partijleden vormt. Hij neemt aan deze politieke partijen deel en denkt dat hij van een partij systeem is, terwijl de specifieke groep (lobby) systematisch werkt binnen het partij systeem. Hiermee bedoel ik systeem binnen systeem.
 
Wij nemen aan dat het aantal van de politieke partijleden in een stadsdeel 300 leden is. Daarom is er een kerngroep of groep die vertegenwoordigt of leidde deze 300 leden. Wij merken op dat het lid van de kerngroep niet weet wie die 300 leden zijn die hij in zijn stadsdeel vertegenwoordigt. Ondanks dat de kerngroep het leiderschap of de vertegenwoordiger van deze leden is.
 
Dus de leden die van de lobby niet zijn, niet weten wie vertegenwoordigen; zij zijn enkel een valsaard of misleidende vertegenwoordiger. Ook de 300 leden kenen  elkaar niet, maar de leider van de kerngroep hij heeft enkel de lijst van de leden, En heeft de vermogen om hen te verbinden, en selecteer van hen die van zijn groep (lobby) zijn.
 
Ook heeft de leider van de kerngroep het vermogen om de partijleiderschap te verbinden, Maar de leden van de kerngroep ontvangen uitnodigingen soms om aanwezig in meetings te zijn.
 
Dit systeem maakt de meerderheid van de partijleden onaandachtig, En maakt de lobbyleden die zij zijn kleine groep in de partij en de maatschappij, maakt van hun leiderschap en vertegenwoordigers. Laten we het volgende schema zien:
volgende
vorige
worldfront
volgende
vorige
worldfront
Wij waarderen uw steun in het verbeteren van de taalfouten in deze site.
Wat gebeurt in de politieke partijen?-1
Wij kunnen ook dat uitleggen door het volgende schema: