Contact
Lid worden
 
Onze weg.
 
Je gemakkelijke stap
 
De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
 
Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
 
Analyse uitgangspunten.
 
De lobby in de maatschappj (Ring 1).
 
Europa en Arabieren en moslims.
 
De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
 
De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn de nabaijste naar de Christen.
 
De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
 
De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
 
De lobby in de kapitaal (Ring3).
 
De lobby in de media (Ring4).
 
De lobby in de politieke partijen (Ring5).
 
De politieke partij en de lobby systemen.
 
De lobby in de uitoriteit (Ring6).
 
Analyse in de lobby - inleiding
vorige
volgende
home
Arabic
English
volgende
vorige
home
Lieve mensen 
 
Dit is het deel 3 van het onderzoek over de zionistische lobby, die bestaat uit de volgende 3 delen:
(Hoop dat u angst van de term lobby niet hebt, is het een bijeenkomst van mensen, werken door sociale economische politieke intellectuele methoden, beÔnvloedt de levensactiviteiten en de politieke beslissingen )
1-de wetenschappelijke stappen om de lobby te vestigen.
2- lobby structuur (de organisatorische structuur - commissies - commissies plichten - interne systeem - management - methode van werk. ..etc)
3- de mechanisme van de lobbywerk (als vervolledig instelling) dat te zeggen dit paginas en ik
behandel daarin de zionistische lobby, natuurlijk wij zullen beoefenen de zelfde methoden, zelfs meer ontwikkelde methoden.
 
Ik heb met het derde deel voor de volgende redenen begonnen:
 
1- wekkend de normale persoon, of hij Nederlands of arabisch of ander is, van de methoden van de zionistische lobbyleden, in gebruik van de mensen onoplettendheid en de organisatorische fouten die latent in de politieke paritijen zijn, Dat om de lobby te belemmeren van de vooruitgang en bijgevolg hem inkorting en kwel hem in de verlamming en abortus zijn projecten. Dat projecten die de mensheid beschadigen.
 
2- De normale persoon aanwinst van de wetenschappelijke cultuur, waarvan hem zich kwalificeert om zijn rol te spelen, door de zelfde lobbymethoden, maar ten gunste van de mens en de mensheid kwesties. En vervanging zijn plaats in het sociale. politieke en economische leven plaatsten.
 
3- de normale persoon aanwinst van toegenomen vertrouwen in zichzelf en zijn kwestie, Nadat hij door de verwarring en doolhof besmette, zal zijn vertrouwen in zichzelf toenemen, zijn persoonlijke bezitting aan het einde naar enorme dynamische en actieve systeem.
 
4- De normale persoon voorbereiding zal voor hem en door hem een menselijke actieve lobby zijn, Zoek de gerechtigheid, niettegenstaande de zionistische lobby, die het menselijke onoplettendheid lelijkere gebruik gebruikte.
 
5- Het ontdekken van de bewuste wetenschappelijke capaciteiten en zet hem in een dynamisch systeem, als een eerste stap naar het bouwen van de menselijke lobby zich als instrument.
 
Iedereen wat ik julie vraag, deze boodschaap te bezorgen, deze studie, naar julie familien en frienden en naar die julie vertrouw, En leg hem naar hen uit indien zij sommige moeilijkheden vinden te begrijpen, En vertrouw de anderen toe om dit boodschaap naar de anderen te bezorgen, waarom?
 
Indien wij willen als voorbeeld de sociale en economische waarden van een miljoen persoon in Nederland te benuten, om de economische projecten te creŽren, ook te creŽren het juiste leven systeem, namelijk de zionistische lobby van het verzamelen van de kapitaal in zijn hand te voorkomen en gebruikende hem door zijn systeem om de baan markt, de markt, media en het beleid..etc te domineren. Zo indien wij enkele mensen blijven, dat betekent dat wij met klein effect zonder wijde sociale economische basis zullen blijven, terwijl de lobby de hele sociale economische politieke waarden van de maatschappijen gebruikt. Zo indien wij een miljoen persoon bereiken en ieder een neemt met 5 euro enkel als voorbeeld als een aandeel in een economische project deel, om de kapitaal en de sociale politieke systeem te creŽren, dat is te zeggen baan kansen voor de mensen te creŽren, om kranten, tijdschriften, tv stations in het wijde bereik te bezitten, bovendien om onze leden met hen voorbereiding te beginnen, om actief in de politieke partijen meetings te zijn, of leiden van een zitting of bezorgen van een toespraak of de methode van een toespraak  tegenover de camera's.. enz.. of steunend van de studenten en duwende hen naar de voortreffelijkheid, steunend van de arbeiders. Hier om het een miljoen persoon te bereiken en hen het idee uitleggen, wij moeten werken als team dat  groeit en uitbreidt, werkt met systeem om dat uit te voeren.
 
Zo wanneer je jou verwandte en vrienden in dit idee informeer en stmuleer om de anderen ook te informeren, enzovoort, wij zullen ook ontdekken die met ons in dit team werken zal, dit team dat tijdens de overdracht van dit idee zal uitbreiden en ontwikkelen, wij zullen in onze weg zijn om deze een miljoen persoon te bereiken, dat zullen zeggen dat wij praktisch de geometrische vooruitgang zullen beoefenen, Dat zal zeggen dat 2  dan 4 dan 8 dan 16 dan 32 dan 64...etc worden, en telkens als wij gaan in onze accumulatie van onze inspanningen vooruit, telkens als de uitvoering is gemakkelijker en sneller, omdat het systeem en zijn individuen en form groeien, Indien wij aan het einde een miljoen mens bereiken, betekent dat 5 miljoen Euro, zullen wij daarvan lanceren in stabiliteit, naar betere toekomst en actieve georganiseerde rol in alle levensvelden, of het is sociaal of economische of politieke. ..etc, daarvoor  om de verwandte en vrienden te informeren in dit idee zijn 
Pagina 1
Wij hebben nodig jou steun om de de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is. Stuur e-mail naar  language@aliclub.net
 
We need your support to translate this site in any other language
Send e-mail to language@aliclub.net