De wetenschappelijke stappen om onze internationale menselijke lobby te bouwen-1
Er zijn 3 basis correleerde assen om onze organisatie te bouwen, werken in hen zullen  tegelijkertijd zijn, de belangrijker van hen aan het huidige stadium, is het kapitaal als het volgende schema:
Pagina 1
1- Het Kapitaal
 
Voltooien van een groeiend dynamische kapitaal, die de materiŽle basis van elke sociale of politieke structuur is. als het volgende schema:
 
 
De maatschappij of iedere activiteit in de maatschappij, vormt van een materiŽle economische basis en Mentaal sociale of Mentaal politiek...enz. structuur.
Wat betreft onze organisatie (de internationale menselijke lobby), indien wij de grote Kapitaal niet bereiken, dat te zeggen, het deelnemen van de miljoenen mensen, de eigenaar van het recht in deze kapitaal, omdat het van hen maken is, en zet hen in een rechtvaardig systeem, wij zullen blijven in een leegte schreeuwen, zonder echte daad op het realiteit grond. Tegelijkertijd de lobby bezit en leidt zo veel belangrijke activiteiten, als het volgende schema van onze organisatie met een zwakke kapitaal.
Zonder wijde kapitaal die alle activiteiten en interacties omvaten (Sociale weefsel), die in de maatschappij gebeuren, zullen wij zonder echte daad in het materieel-economische structuur blijven, dus de sociale politieke structuur, Omdat wij zullen buiten de interacties die gebeuren en zijn resultaten blijven.
 
Namelijk we zullen geen daad hebben die gelijk is aan de daad van de zionistische lobby. Die sterke internationale kapitaal heeft, en kettingen van banken, kranten, tijdschriften, uitgeverijen, tv stations, supermarkten, bedrijvenÖ enz. rond de wereld. Namelijk bezet een enorm sociaal weefsel.
 
Namelijk vele arbeidrelaties die door het een groot aantal van individuen en hun materiŽle sociale waarden van hen daden exploiteert. BeÔnvloedt door middel dit kapitaal (die de materiŽle waarden van de individuen inspanningen is) in de individuen door de arbeidrelaties, media en de politieke beslissing Öenz. Als in het volgende schema:
 
NL
IT
EN
AR
 
 
+Over ons
+Onze weg.
+Jouw gemakkelijke stap
+Wees in mijn lijst
+So werkt de Zionistische lobby
+De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
+Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
+Analyse uitgangspunten.
+De lobby in de maatschappj (Ring 1).
+Europa en Arabieren en Moslims.
+De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
+De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn het dichtst bij de christenen
+Christenen zijn moslims voor de moslims, wat is de Islam?
+De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
+De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
+De lobby in de kapitaal (Ring3).
+De lobby in de media (Ring4).
+De lobby in de politieke partijen (Ring5).
+De politieke partij en de lobby systemen.
+De lobby in de autoriteit (Ring6).
+De nieuwe politieke partij
+Lid worden
+Doneren
+Contact
volgende
vorige
eerste pagina
home
Wij waarderen uw steun in het verbeteren van de taalfouten in deze site.
Doneren
volgende
vorige
eerste pagina
home
Onze kapitaal die een materiŽle uitdrukking van de burgerinspanning is, zal het de burgers zichzelf leiden en niet de lobby. Dus de individu in ons systeem bezit de echte waarde van zijn inspanning en het recht van controle, En hij is geen blinde dove machine als de lobby hem wil.
 
Ons bezit van een groeiende kapitaal, zal onze organisatie (de internationale menselijke lobby) kwalificeren om uitgeverijen, kranten, tv stations, bedrijven...etc. te bezitten in het lange aftstands, ook kwalificeert ons om vacature voor de mens te creŽren, en stijgen zijn leven en culturele niveau, door de ketting van de winkels en het economische projecten die zullen wij werken te vestigen.
 
En kwalificeer ons om de uitgaven van de studerenden, onderzoekers, sport teams, artiest ..enz, te bedekken,  die zij zullen het begrijp en de reactie van de miljoenen mensen creŽren naar het idee dat wij in de maatschappij willen bouwen. En kwalificeer ons om op de sociale economische politieke posities van de lobby te marcheren.
 
Om ons juist systeem aan het einde te zijn, het systeem van het bestaan, Namelijk kwalificeert ons deze kapitaal om de normale persoon, een kwalitatief kweekte dynamische actieve te maken en maakte de beslissing door hem zelf, door de politieke partijen, de autoriteit en de andere levensinstellingen. Zoals in het volgende schema:
Project voor een nieuwe politieke partij