+Over ons
+Onze weg
+Jouw gemakkelijke stap
+wees in mijn list
+So werkt de Zionistische lobby
+De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
+Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
+Analyse uitgangspunten.
+De lobby in de maatschappj (Ring 1).
Europa en Arabieren en Moslims.
+De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
+De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn het dichtst bij de christenen
+Christenen zijn moslims voor de moslims, wat is de Islam?
+De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
+De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
+De lobby in de kapitaal (Ring3).
+De lobby in de media (Ring4).
+De lobby in de politieke partijen (Ring5).
+De politieke partij en de lobby systemen.
+De lobby in de autoriteit (Ring6).
+De nieuwe politieke partij
+Lid worden
+Doneren
+Contact
volgende
volgende
NL
IT
EN
AR
Wij geloven in het vruchtbare werk op de grond, als weg om een rechtvaardig systeem van bestaan te bereiken. En geloven dat de demonstraties en toespraken, zijn niet de echte oplossing, waarin de lobby accumuleer de resultaten van zijn activiteiten en het kapitaal, en legt zijn systeem op de grond op.
 
We roepen individuen, organisaties en politieke partijen Öetc. Om zich te verenigen in een wereldwijd front. We ontmoeten elkaar op de fundamentele principes, elk individu of organisatie met haar eigen ideologische lijn en identiteit.
 
We ontmoeten, in een systematisch werk, accumuleert zijn tastbare resultaten op de grond, waar het kapitaal is eigendom van het publiek en gecontroleerd door hen systeem. Niet het systeem van het menselijk bloed zuigers, de zionistische bende van geld, politiek en media. (Voor meer details, zie de sectie jouw gemakkelijke stap).
 
Ons doel is het bereiken van rechtvaardigheid, gelijkheid, Gelijke Kansen en sociale solidariteit.
 
Ons doel is de bevrijding van het menselijk daad en zijn materiŽle-sociaale waarde van de exploitatie en willekeur, bevrijding de mens uit de intellectuele afhankelijkheid.
 
Wij streven naar economische activiteiten, om te voorzien door haar kansen op werk, met minder werkuren en betere salarissen. Sociale activiteiten, waarin de mensen elkaar ontmoeten, Zonder voogdij van een.
 
Onze internationale front is streven naar het bereiken van de menselijke cultuur, haar consolidatie in de mens, de cultuur van waarheid, gerechtigheid en vrede.
 
Wij streven naar een mondiale menselijke orde, werkt niet door het lobbysysteem, die het globale beleid, kapitaal en de media domineert, en exploiteert onschuldige volkeren om haar doelstellingen te bereiken.
 
We proberen het verwijderen van de psychologische barriŤres en misverstanden, gecreŽerd door de lobby tussen de volkeren.
 
Wij zoeken een vrije Verenigde Naties, geregeerd door de wet, niet de grote machten, die haar beleid de lobby domineert.
 
Wij Zoeken onschuldige mensen in de wereld te helpen, als zij nu in Palestijn, Irak en andere landen zijn, In plaats van hen Apache en F16 te sturen om te doden, zoals de lobby doet.
 
Wij zoeken de studenten, de bejaarde en categorieŽn met een laag inkomen te steunen, aanleveren van goedkoper artikelen voor de burgers, voornamelijk betreffende voedsel.
 
Wij zoeken media werking door waarheid, bevrijden van de greep van de lobby. Het bevrijden van de mens van het intellectuele terrorisme, Vrijheid van mening en vrijheid van toespraak, gelegenheid voor alle componenten van de mensen om aan de media deel te nemen, en uitdrukking rechtstreeks zichzelf zonder voogdijschap van een.
 
Wij zoeken de normale mens van zijn onoplettendheid te wekken, moedigen hem aan om aan het politieke leven en partijen deel te nemen, naar een wereld gecontroleerde niet door de lobby.
 
Draag in bouw van een betere wereld bij, voor u en uw komende generaties. Wanneer u onbeweeglijk stil blijft. Zij zullen uw plaats nemen en zullen in uw naam spreken en beslissen over uw naam. Dan zult u het volgende slachtoffer zijn.
 
Alles wat u gaat doen, is een eenvoudige activiteit
Wij zullen inzetten op je bewustzijn en uw waarde als mens.
 
 
home
home
Doneren
vorige
vorige
   Onze weg
Wij waarderen uw steun in het verbeteren van de taalfouten in deze site.
eerste pagina
eerste pagina
Project voor een nieuwe politieke partij