Contact
Lid worden
 
Onze weg.
 
Je gemakkelijke stap
 
De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
 
Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
 
Analyse uitgangspunten.
 
De lobby in de maatschappj (Ring 1).
 
Europa en Arabieren en moslims.
 
De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
 
De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn de nabaijste naar de Christen.
 
De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
 
De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
 
De lobby in de kapitaal (Ring3).
 
De lobby in de media (Ring4).
 
De lobby in de politieke partijen (Ring5).
 
De politieke partij en de lobby systemen.
 
De lobby in de uitoriteit (Ring6).
 
Analyse in de zionistische lobby
vorige
volgende
home
Arabic
English
volgende
vorige
home
Deze methode van verkiezingen binnen de politieke partij moet veranderen, Om alle leden van de politieke partij te omvattenł Zelfs die zijn afwezig en zij zijn praktisch de overweldigende meerderheid, Dat door het creŽren van een systeem om dat te bereiken, Zoals sturen van de verkiezingspapieren door post, Daarin de naamen van de kandidaten en hen foto's en een stukje over onverschillig welke van hen, Zoals hen leren of werk ook hen schrijven indien het vond.
 
Het lid nadat hij een kandidaat selecteert, Stuur het papier naar de partij terug, of bereikend dat via internet of de kerngroup. Wat over de verkiezingen die de partij tocht, het is goeder te annuleeren de lijst treker regel. Die overwinning in de gemeente verkiezingen bijvoorbeeld wie is win meer stemmen, de stemmen van een lijst kandidaat  moeten naar de lijst treker niet gaan omdat hij lijst treker is, Zo dat wij het meerderheidssysteem en niet het specifieke groepssysteem garanderen, En wij garanderen een systeem niet gecontroleerd door de lobbyleden van binnen de politieke partij, Dus vormde de sp niet alleen van de aanwezige leden in de verkiezingen in de partij, zo ja dan het nummer van de sp leden zal nu 8% van zijn leden zijn, Dus de sp in zijn huidig systeem dat vele duizenden leden gevormd wordt en ontken tegelijkertijd deze leden. Wij zien dat de sp of de andere politieke partij in de gemeente verkiezingen als voorbeeld terug naar het meerderheidssysteem zal gaan, Of de sp leden of de volks individuen voor hem  stemmen,  om in het politieke plein als politieke partij te zijn. En zo garanderen wij vermijden de lobby van benutten van het verkiezingssysteem in de partij, en voorkom zijn voorschot naar de gevoelige posities, zoals het redactie van de tribune of de spanning. Dus indien wij het nummer van de interviews in de tribune tellen, wij vonden de meesten was met personen die zijn van een specifieke groep, Dat om hen naar het licht brengen en hen naar de voorste os het sociale leven duwen, en creŽer van hen een doeltreffende persoonlijkheden.
 
In de tijd dat de tribune uit de partij en zijn principes moet uitdrukken, En uit natie van 16 miljoen mensen en niet specifieke groep.
Een eenvoudig voorbeeld dat in de 4 demonstraties die ik aan het deelneem, Een van hen was tegen invasie van Irak, Nadat ons aan de strenge koude lijdt, het demonstratie einde met een van het lobbylid, die op het platform stijgt, Om over isrealte praten, in de tijd dat deze demostration op invasie van Irak was, En de invasie van Irak werd oorspronkelijk door de joodse lobby vervolledigd die op het amerikaanse beleid domineert, En in het voordeel van IsraŽl, En als wij weten dat het socialisme niet het kapitalisme en imperialisme is, Daarom in mijn mening het partij leiderschap moet de volgende instructie vrijgeven :
 
1- Enig lid moet de leden weten die hem in deze partij delen, Omdat de politieke partij gene bende of politieke maffia of geheime organisatie, maar een politieke partij in een beschaafde maatschappij is.
2- Vormend van commissie of lichaam in de partij media zoals de tribune en de spanning, Beslis deze commissie wie interviewen zal en welke tema nemen moeten en niet een persoon beslist dat.
3- Enig lidintervewed in de media van de partij, verplicht wordt uit te drukken op de partij principes, omdat de duizenden mensen die vormen de partij samen op idee komen, bij het de partij een partij werd, En zij hebben niet verzameld  om de propaganda voor een spesifieke groep te  lezen of horen.
4- voorkom gebruikt de media van de partij naar propaganda voor iemand, zoals de intervew als ik herinner me in de tribune met de auteur van het boek  " Anna Frank voor beginers en  Anna Frank voor de gevorderden ". met de kennis dat  Anna Frank schrijven vals zijn, omdat de pen die gebruikt in dit schrijvingen is na de dood van Anna Frank ontdekt.
 
Deze regelaars naast het voorgestelde verkiezingssysteem, Maak het moeilijk voor een individu om zijn positie in de partij voor het voordeel van zijn groep of zijn lobby te gebruiken, en maak het moeilijk ook om deze posities te bereiken
 
Overtref de lobby als systeem op de politieke partij als systeem bijvoorbeeld:
 
1- De politieke partij heb geen aanwezigheid in de kapitaal terwijl de lobby de kapitaalsoctopus heeft en in heele wereld, En de invloed en de hegemonie die door de kapitaal gebruik, Als voorbeeld de sp kan niet een bank vestigen zoals abn-amro bank, En controleer 45,000 werknemers namelijk het nummer van alle sp leden, En benut hen inspanning en ontlaad 2000 werknemers en win een miljard Euro in een jaar.
2- De politieke partij heb geen aanwezigheid in de markt economie terwijl de lobbyaanwezigheid is in een systeem En domineer de markt, Dus de de sp als voorbeeld kan niet een keten van winkels openen, Of controleer de prijzen van de markt, maar de lobby doet dat
3- De politieke partij heb geen aanwezigheid in de media, Maar de aanwezigheid van de lobby is in iternational mediasysteem ingekort die heeft en domineer.
4- De politieke partij kan een schrijver niet blokkeren of  zijn boeken van publiceren voorkomen, Of leg artikelen in de kranten of specifieke programma's in de tv op, Of voorstellen van het nieuws in de mannier wil hij of de misleiden of de verduistering op het nieuws, maar de lobby doet dat.
5- De politieke partij kan gene wetenschappers creŽren, Na hen voerend in alle schoolstadiums, En duwende hen naar de universiteiten en onderzoek middens, maar de lobby doet dat.
6- De politieke partij die zijn aanwezigheid gedeeltelijk in het politieke leven en in de autoriteit en in de kernringen van de maatschappij is, Terwijl de aanwezigheid van de lobby veelomvattend is, Omdat hij alle kernringen en alle politieke partijen en alle organisaties gebruikt, Als voorbeeld de sp kan niet een van zijn leden sturen om in het front van pvda te zijn, Of in zijn wetenschappelijke bureau of in zijn media, Maar de lobby doet dat en in alle partijen.
7- De politieke partij kan zijn leden in het front van de 6 kernringen van de Amerikaanse, franse of italiaanse maatschappijen niet invoegen, Maar de lobby doet dat in alle wereldmaatschappijen.
8- De politieke partij kan geen sterk leger van een land bewegen om een andere land binnen te vallen, En mobiliseer de burgers en de media en heldendaad door zijn hegemonie legers van andere landen, maar de lobby doet dat, Zoals de situatie van het binnenvallen van Irak door Amerika in de rente van IsraŽl.
9- De politieke partij kan niet de huizen van de mensen binnengaan en documenten stelen en verlof bedreiging symbolen, maar de lobby doet dat
10- De politieke partij beoefen de moorden niet en heb geen instrument voor dat zoals de lobby die dat beoefent
11- De politieke partij verbind zijn leden een menselijk idee dat in zijn omlijsting werkt, maar de lobby verbindt zijn leden een racist vernietigend idee, en geen omlijsting voor zijn activiteit, het beoefent terroriseeren van de mensen zelfs van binnen de partijen
12- De politieke partij opvoeden zijn leden in de limiet van de partij, maar de lobby opvoedt zijn lid wat wijder, zoals informatie verzamelen..etc, dus de partij lid behort naar beperkt system tegen de lobby lid, die behort naar wijder systeem
13- De politieke partij die ondoeltreffende is om zijn leden volledig sociaal, economisch en politiek te gebruiken, maar de lobby gebruikt zijn leden volledig
 
Pagina 17
Wij hebben nodig jou steun om de de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.
Stuur e-mail naar  language(at)aliclub.net
vergeet niet te veranderen (at) naar @
Wij deden dat om de spam te vermijden
We need your support to translate this site in any other language
Send e-mail to language(at)aliclub.net
Dont forget to change (at) to @
We did that to avoid spam