Contact
Lid worden
 
Onze weg.
 
Je gemakkelijke stap
 
De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
 
Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
 
Analyse uitgangspunten.
 
De lobby in de maatschappj (Ring 1).
 
Europa en Arabieren en moslims.
 
De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
 
De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn de nabaijste naar de Christen.
 
De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
 
De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
 
De lobby in de kapitaal (Ring3).
 
De lobby in de media (Ring4).
 
De lobby in de politieke partijen (Ring5).
 
De politieke partij en de lobby systemen.
 
De lobby in de uitoriteit (Ring6).
 
Analyse in de lobby
vorige
volgende
home
Arabic
English
volgende
vorige
home
Beste mensen
 
Ten behoeve van mijn appreciatie voor de Nederlandse volk en mijn aankleving op hem, en ten behoeve van mijn geloof dat de belangrijkste factoren van stabiliteit en ontwikkeling van de politieke partijen zijn de kritiek en zichzelf kritiek, presenteer ik julie dit bescheiden studie.
 
                                       De lobby in de politieke partijen
 
Analyse uitgangspunten:
 
Laat ons eerst gaan akkoord op materiaal vanzelfsprekendheid die wij in ons dagelijks leven met behandelen.
Wij nemen aan dat u in een plaats zit en een bal rolde naar u. zo dat het eerste ding dat u daarin u denken zult, zult draaien te zien wie de bal in uw richting werp.
Daarom het eerste wat zal wij denken daarin. en dit is logisch. Dat achter iedere daad een onderwerp. Wij nemen aan dat u de onderwerp heeft niet gezien, maar u heeft zeker de bal als materiaal waarheid drukt uit de onderwerp en zijn daad ( omdat ze bewegt in een bepalde richting en drukt uit de bewust en de uitvoering van het onderwerp die hebben we niet gezien.)
 
Nemen we aan dat 2de en 3de bal…etc gaan naar u in hetzelfde manier, hier wat wij zal in het denken dat dit balen heeft een verstandig gedrag drukt uit dat achter het een bewust ( omdat de balen hebben niet in een toevalig richting geworpen, niet met kracht geworpen om u te passeren, niet in zwakte geworpen om ver van u te stopen).
Wij ontdeken dat elke ding heeft een verstandig gedrag zou achter hem een bewust, uitdrukt deze gedrag  materiaal uit dit bewust.
Het zelfde als wij zien enkele balen in bestemde richtingen rollen, en naar bestemde goalen en met een manier, wij ontdeken dat de groep van elemnten die werkt met hetzelfde manieren naar bestemde goals behoren aan een systeem en een geest.
 
Lanceren van de vorige voorbeelden en de principes die hebben we ontdikt zullen we proberen de elementen van dit lobby te hoeden die noodzakelijk hoort aan een systeem om lobby te zijn en hij heeft hetzelfde manieren omdat hij behoort aan hetzelfde systeem.
Zo dat kijken we naar dit volgende makelijk map van de maatschappij anatomie en zijn actiefe kern en de werk mechnisme van de lobby leeden in de gebieden van dit kern en bijgevolg in heele maatschappij:
 
Pagina 4
Wij hebben nodig jou steun om de de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.
Stuur e-mail naar  language(at)aliclub.net
vergeet niet te veranderen (at) naar @
Wij deden dat om de spam te vermijden
We need your support to translate this site in any other language
Send e-mail to language(at)aliclub.net
Dont forget to change (at) to @
We did that to avoid spam