Contact
Lid worden
 
Onze weg.
 
Je gemakkelijke stap
 
De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
 
Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
 
Analyse uitgangspunten.
 
De lobby in de maatschappj (Ring 1).
 
Europa en Arabieren en moslims.
 
De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
 
De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn de nabaijste naar de Christen.
 
De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
 
De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
 
De lobby in de kapitaal (Ring3).
 
De lobby in de media (Ring4).
 
De lobby in de politieke partijen (Ring5).
 
De politieke partij en de lobby systemen.
 
De lobby in de uitoriteit (Ring6).
 
Analyse in de lobby
vorige
volgende
home
Arabic
English
volgende
vorige
home
Wat betreft de moslims van hen zijde zij hebben vertaald de greekse weteschappen en gereageerd met het en zij hebben toegevoegd naar het hen ontdekingen, en zo wij zien dat de creatieve reactie tuseen Europa en de Arabische gebied was aanhoudend en stil, dus de beelden van de civiliseerd vermenging en de cultureele reactie en de taalkundig wisseling die was geen voor hem gelijk in de tijd van de islamitische civilisatie, waarin de weteschapper konvooi van de arabieren en moslims en europees gelijk, overgeplaatst door de Europese en andoleise grenzen draagt de boeken en manuscripten, in de richting gaan van wetescaap, intellect en discussie raaden in toledo, mersil en granda en zelfs kostantine.
 
Als voorbeeld in de tiende eeuw, de bibliotheek van de Islamitische Granda bevat 400,000 manuscripten, ongeveer de bibliotheek van de Alexandria te evenaren En in de Almeria haven was er 900 hotels drukte op die creatieve reactie beweging uit, Geen wonder om in de Italiaanse taal te zijn de woord cifra en in de Frans chiffre en in Nederlands cijfer  van de arabische oorsprong sifr, En tot nu geroepen arabisch nummers, in Nederlandse taal in het wetenschap veld, als voorbeeld in de wiskunde, er is woorden van arabische oorsprong zoals Algebra, Algortime, In de alchimie die arabische woord is, wij vinden woorden zoals Amalgaam, alambiek, aludel, chemie, alcohol, alkali, benzine, borax, elixir, natrium, realgar, talksteen, aldebaran. In astronomie woorden zoals azimut, zenit, nadir, almucantarat, alhidade, En naamen van vele sterren zoals aldebaran, fomalhaut, betelgeuze, algol, altair, deneb. Op het gebied van navigatie worden als admiraal, arsenaal, averij, haverij, kabel, sjorren, kalefateren, moesson. En typs van schepen als. bark, brik, feloek, tartaan. In de handel worden als aval, chaque, douane, caliber, karaat, magazijn, risico, tarief, tarra. In de voedingsmiddelen worden als abrikoos, andijvie, aubergine, gember, koffie, saffraan, siroop, stroop, sorbet, spinazie, suiker, tamarinde, limonade, mokka, ranja, rijst. In de textiel en kledij worden als mohair, mousseline, alepine, atlas, damast, gala, gamasche, kabaai, kaftan, kamizool, katoen, satijn, tabijn. Wij kunnen hier ook arabesk vermelden als soort versiering en ook marokkijn die het soort marokaanen leder is. In de kleuren en verfstof worden als almagra, anijl, lazuur, karmijn, karmozijn, lila.
 
Wat over de romeinse talen speciaal spaans en portogees, is het meer overvloed door de arabische woorden, tengevolge van de arabische aanwezigheid in het Iberia schiereiland (714-1492) (woordenboek van het Spaans en portugees uiting citeerde van Arabisch - leiden 1869 )
Wat over de oude Europees mens in het arabische gebied, maakte hij ook de arabische volk die nu vinden, Palestijn is niet meer dan vermengen van de oude Europees met de oude Arabieren in dat terrein,  de naam Palestijn is niet meer dan de naam van die oude Europeese mensen die vestigde zich in Palesitne en vermengt met zijn inwoners, En terwijl wij niet vinden, vermelden het woord IsraŽl effen voor een keer, in de schrijven van de oude griekse historici., Het vreemde dat de Europese regeringen die IsraŽl nu steunen, steunen die de kleinzonen van hen oude vaders doodt en zij weten niet, dat wat wij kunnen noemen het nieuwe analfabetisme.
 
Wat betreft de oorlogen en de invasies dus ze waren niet tussen de vlokeren maar tussen de autoriteiten, toch ze heeft bijdragen aan in dit communicatie in sterke duwenen, zo wij zien dat de arabische mens en van de oudheden heeft met europese mens gemengd en met hem correleren altijd, dus de Wilder aanmoedigingen heeft geen historische en logisch basissen in zijn verzoek om Europa te monopolieren in het belang van zijn lobby en de arabische wortels van Europa geschiedenis weghalen. Britse historicus Hobel seggen " indien je wilt een volk doorhalen, je begin eerst zijn geheugen verlammen, dan zijn boeken en cultuur en geschiedenis doorhalen, dan een andere groep voor hem schrijfen en hem een andere cultuur geeft en andere geschiedenis voor hem uitvindenÖ daarop vergeet dit volk hoe hij was en wat hij was en de wereld vergeet hem ookÖ"
 
Wat betreft Wilders propaganda van Nederland voor een jodse christelijke cultuur, en de propaganda van David van Tsekoslovakij ook, dat de moslimse Turkij is ver van Europa en zij draagt andere cultuur, dus er is een verdraaing van de geschiedenis door deze lobby, dus nadat wij hebben gezien dat de moslims een wieg van opstijgen van de moderne Europese civilisatie waren. Om te zien hoe de Islam draagt de christendom en haar verwezenlijkt en verdedigen, en voor je wat in de Quran die heeft Jezus en de christendom verwezenlijkt, in tegenstelling wat we horen en lezen in de kranten en wat wij zien in de tv die gedominanteerd op haar bij dit lobby, waarin wij horen niet alleen maar de Islamitische terrorisme en de moslem fondamelisme, in de tijd dat de waarhijd is dat de moslims zijn de nabijste mensen van de christen :
 
De Quran heeft Jezus verwezenlijkt en de moslims zijn de nabijste mensen naar de christen :
 
Overweldigende meerderheid van de christenen weet niet dat de Islam is een uitgebreidheid van de christendom en de Islam heeft Jezus en de christendom verwezenlijkt in de Quran, en de quran hetzelf is een goed nieuws voor de christenen en voor julie de Quran verzen:
 
In het begin de quran terloops naar de achtergrond van Mariam de moeder van Jezus geboorte, door zijn tonen van Gods binnenste relatie met de grootmoeder van Jezus ( de vrouw vam Imraan - moeder van Mariam ) dan zijn terloops voor de verhaal van Mariam en Jezus ( en de God terloops naar twee vrouwen hier in de Quran die heeft Mohammed hem meebrengen, weersprekend wat Hirsi Ali beweren over de profeet mohammed en over de vrouw in de Islam, met kennis dat Hersi Ali is een Israelische fabrikaat en zij is jods achter islamitische mask, en wat heeft zij gedaan naar gelang van de planen van de jodse lobby was.
 
35.Toen de vrouw van Imraan zeide: "Ik draag aan U op wat in mijn baarmoeder is, dat het vrij zal zijn (om U te dienen), aanvaard het van mij, Gij zijt gewis Alhorend, Alwetend." Het Huis van Imraan (Al-Imraan)
 
36. Maar, toen zij er van verlost was, zeide zij: "Mijn Heer, ik ben verlost van een meisje." - Allah wist het beste wat zij voortbracht. "En de man is niet gelijk aan de vrouw. En ik heb haar Maria genoemd en ik stel haar en haar nageslacht onder Uw bescherming tegen Satan, de verworpene." Het Huis van Imraan (Al-Imraan)
 
37. Daarom nam haar Heer haar (Maria) met welbehagen aan en deed haar goed opgroeien en vertrouwde haar aan Zacharia toe. Telkens, wanneer Zacharia bij haar in de kamer (gebedhoekje) ging, vond hij voedsel bij haar. Hij zeide: "O, Maria, waar hebt gij dit vandaan?" Zij antwoordde: "Het komt van Allah." Voorzeker, Allah geeft volop aan wie Hij wil. Het Huis van Imraan (Al-Imraan)
 
42. Toen zeiden de engelen: "O, Maria, Allah heeft u uitverkoren en u gereinigd en u boven de vrouwen aller vollkeren uitverkoren." Het Huis van Imraan (Al-Imraan)
 
Pagina 7
Wij hebben nodig jou steun om de de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.
Stuur e-mail naar  language(at)aliclub.net
vergeet niet te veranderen (at) naar @
Wij deden dat om de spam te vermijden
We need your support to translate this site in any other language
Send e-mail to language(at)aliclub.net
Dont forget to change (at) to @
We did that to avoid spam