Contact
Lid worden
 
Onze weg.
 
Je gemakkelijke stap
 
De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
 
Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
 
Analyse uitgangspunten.
 
De lobby in de maatschappj (Ring 1).
 
Europa en Arabieren en moslims.
 
De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
 
De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn de nabaijste naar de Christen.
 
De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
 
De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
 
De lobby in de kapitaal (Ring3).
 
De lobby in de media (Ring4).
 
De lobby in de politieke partijen (Ring5).
 
De politieke partij en de lobby systemen.
 
De lobby in de uitoriteit (Ring6).
 
Analyse in de zionistische lobby
vorige
volgende
home
Arabic
English
volgende
vorige
home
God zijn boodschaper om voor de moslims te zegen wat volgende, om hen te informeren de veelbetekenend en essencie van de islam:
84. Zeg: "Wij geloven in Allah en in hetgeen ons werd geopenbaard en hetgeen werd geopenbaard aan Abraham, IsmaŽl, Iza?k, Jacob, en de stammen en hetgeen aan Mozes en Jezus en de profeten door hun Heer werd gegeven. Wij maken geen onderscheid tussen wie dan ook van hen. Aan Hem moslims (onderwerpen) wij ons . Het Huis van Imraan (Al-Imraan)
 
Bovendien het noodzakelijkheid van moslims gelov in de vorige verzen in zijn quran over Jezus om moslims te zijn. En dat is logisch omdat voor God een essentie en zal beoefening zijn actie in alle dit schepsels met hetzelfde essentie, van verschellende mensen tongen en hen rasen en hen kleur, en van verschellende tijden die heeben in voortleven, dus de weten van God zijn aanhoudend in de veranderlijk tijd en in de veranderlijke schepsels, omdat God is aanhoudend en hij is de macht van dit verandering die stopt niet gedreven bij de leven beweging die stopt niet,
 
Dus Jezus en Mohammed, ze waren de sropdas dragen niet en zij waren niet met de mes en vork eten, en er was in hen tijd geen vliegtuigen en treinen, en wij gebruiken hen in onze huidige tijd, en tussen ons nu geen Jezus of Mohammed, en blijft de zelfde aarde die hebben vooraf ons boven geleefd, blijft rond zijn zelf draaien, en rond de zon zonder te stoppen, in het zelfde systeem, Zijn snelheid is niet toegenomen om ons in de ruimte te inwerpen, tengevolge van de centrifugale macht, of naar de zon te benaderen om ons te verbranden, of weg van de zon te bewegen om van het vries te stervenen, en dat is een materieel uitdruking van het blijven van de veelomvattend autoriteit van God, en een uitdruking het blijven van zijn weten en normen en systeem die bij hij wilde een God van schepselen zijn.namelijk dit Islam of De overgave naar God. Omdat wij in de auto als voorbeeld niet kunnen bekennen en ontken tegelijkertijd de ingenieur die creŽert, en wij kunnen niet ontkennen wie aan deze auto rijd die tegen ons loopt. En wij zien in de quran, ondanks jezus is gezonden naar israel sons met niet arabische taal, maar hij heeft in de arabische quran gevonden als bestaan warden op de God handen in hetzelfde islam, dus de moslims die in de quran zich vast houden zijn de dichterbijste mensen naar de christenen, omdat zij vast houden Jezus en wie in hem gelov.
 
Zo dan de lobby de geschiedenis en de waarheden misvormen, inderdaad dat Sharoon al bijvoorbeeld 20.000 ongewapend palestijnen in Sabra en Shaatella kampen doden, behalve dan Deer Yaseen moord en andere met betreking tot ongewapend palestijnen, en verplaatsing van miljoenen van palestijnen van hun dorpen die heeft van de bestaan verwijdert, is niet terrorisme in de media van de lobby. Julie voorstelen indien de israelisch nu naar Nederland komen beschermd bij de de Britse militaire machine als zij in palestina gedan vroeger, en zij doden van de Nederlanders wat doden, en verplaatsing miljoenen en vernietingen dorpen en huizen, dus wat zal de Nederlanders volk doen behalve de weerstand?. Zal elke beziter van een geest en geweten dat de Nederlandse weerstand in dit situatie is terrorisme? En de terroristische bezetter zijn democraten? Dat wat de lobby doet in de menselijke maatschappij en in zijn media en wat verwezenlijken van vallen waarden en verbergen van de bestaan waarden. En zij noemen dat cultuur, dus de cultuur van de lobby ( namelijk de politieke economische informatiefe mafia ) zijn onmenselijke achteraankomen nauwe vernietigend cultuur, en kan niet de menselijke cultuur en zijn waarden terugplaatsen. Namelijk justitie en gelijkheid en vrijheid gelijke kansen..etc. van de bestaan waarden.
En er zijn veele mannieren die de lobby gebruikt in de maatschappijen, die in het doordringend, dit studie kan niet houden om te verhalen.
 
 
2- In de gebied wetenschap en technologie ( ring nummer 2 )
 
Omdat de lobby zijn hand op enorme kapitaal zette, zoekt hij zijn leden naar leren en krijgen van een hoge certificaten te duwen en duwt hen naar de universiteiten en de onderzoeksmiddens, wegens zijn sterke Kapitaal hij heeft internationale bedrijven, in het beoefent zijn leden de onderzoek en ontwikkeling, Plant ook de lobby zijn leden in de bedrijven, speciaal de wapens industriebedrijven, om de technologie te plunderen en naar spion.
 
 
3- Wat betreft de gebied kapitaal ( ring numer 3 )
 
Ik denk niet dat wij een moilijkheid zal vinden als wij een simpel studie doen, te ontdeken als voorbeeld dat de individuen van dit lobby de banken in Nederland domineren, in de tijd dat de Nederlands volk bestaan uit 16 miloen mens, namelijk een klein groep eigenmachtig in praktijk in de kapitaal ten koste van een andere groep die de grote meerderheid vorm van de Nederlands
Pagina 12
Wij hebben nodig jou steun om de de Nederlands taal hier te controleren, indien de zinsbouw (woord volg orde) correct is.
Stuur e-mail naar  language(at)aliclub.net
vergeet niet te veranderen (at) naar @
Wij deden dat om de spam te vermijden
We need your support to translate this site in any other language
Send e-mail to language(at)aliclub.net
Dont forget to change (at) to @
We did that to avoid spam