+Over ons
+Onze weg.
+Jouw gemakkelijke stap
+Wees in mijn lijst
+So werkt de Zionistische lobby
+De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
+Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
+Analyse uitgangspunten.
+De lobby in de maatschappj (Ring 1).
+Europa en Arabieren en Moslims.
+De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
+De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn het dichtst bij de christenen
+Christenen zijn moslims voor de moslims, wat is de Islam?
+De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
+De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
+De lobby in de kapitaal (Ring3).
+De lobby in de media (Ring4).
+De lobby in de politieke partijen (Ring5).
+De politieke partij en de lobby systemen.
+De lobby in de autoriteit (Ring6).
+De nieuwe politieke partij
+Lid worden
+Doneren
+Contact
volgende
volgende
NL
IT
EN
AR
De lobby gebruikt jou bestaanwaarde iedere dag en in alle levensvelden en je weet niet, Het bewijs is dat hij heeft miljarden van Euro en dollars van de inspanningen van de miljoenen mensen zoals je, beoefent door het zijn invloed in alle levensvelden, indien je jouw matereele-sociaale waarde met de anderen in een rechtvaardig systeem niet zet, zal de lobby toenemen groei, namelijk tirannie, en je zult gebruikt zijn en slachtoffer altijd blijven.
 
De mens is een individu die door zichzelf leven, maar in zijn bestaan als individu , maakt hij de bestaan van de miljarden van de mensen, Zo deze miljarden van mensen zijn verzamelen van individuen.
Je alleen kunt niet voor jezelf je koelkast, oven, tandenborstel, auto en je bed Öenz. maken. En je alleen kunt niet de straten bedekken die je in loopt en de school bouwen die je in studeer. .Enz.
 
Dus de mens bestaat met de anderen om individu bij zichzelf te zijn, Waarin nemen wij van de anderen hen inspanning waarden en hen onze inspanning waarden geven, om verzameld individuen te worden. Namelijk een maatschappij.
 
Wij nemen aan dat je 10 euro hebt, dus in de maatschappij, namelijk in het enorm aantal van mensen hebben geen grote waarde, maar met de andere 10 Euro van miljoenen mensen zal een heel grote waarde hebben, omdat het zal materieel-sociaal op jou bestaan met de anderen uitdrukken.
 
Dus om voor ons een actief bestaan te zijn, in de ringen van de maatschappijkern zoals de lobby, wij moeten deze miljoenen mensen en hen inspanning waarden bereiken, of het materieel, sociaal, politiek of anders is, dus wat wij zoeken is het bouwen van een systeem, systeem werkt bij gerechtigheid en niet door de lobby.
 
 
De mens bestaat uit fysisch-materiŽle structuur fysische-materiŽle structuur (lichaam) en mentaal-intellectueel structuur (brein) samen.
Daarom de menselijke daad altijd lichamelijk-economisch en mentaal-sociaal is. Als in het volgende schema:
 
home
home
Doneren
vorige
vorige
Alles wat je zult doen, is jou lijst van mensen te bouwen, begint met jou familie,  jou vrienden en die je hen kent, de leden van jou lijst doen het zelfde, namelijk ieder een van hen zijn lijst zal bouwen enzovoort, bijgevolg wij de miljoenen mensen zullen bereiken. Door hen zullen we het menselijke rechtvaardig systeem bouwen. Als volgt:
 
Wanneer je een mens in jou lijst omvat, omvat je zijn materieel bezit (geld) en de sociale waarde in een nieuw rechtvaardig systeem, en je belemmert tegelijkertijd, de weg in het gezicht van het lobby, om te investeren in de materiaalsociale waarde van deze mens, in het voordeel van zijn systeem, je zult de wortels van zijn voeding doorhakken en jouw juist systeem voeden.
Het individu zoals andere schepselen is een interactie resultante (resultante van een interactie relatie).
Dan het individu, of ieder bestaan, besta altijd door zijn relaties. Namelijk door zijn interactie. Gedreven door de bewegingwet. De eerste wet van het leven. Zelfs de stil steen is in beweging, Beweging van zijn atomen, Zijn beweging met de continenten die van zijn. Zijn beweging met de Aarde in zijn bewegingen rond zichzelf en rond de zon. En met de Aarde in zijn beweging met de zon. In een universum. In enorme interactie. Door enorm aantal van interactierelaties.
 
Zo de wet van de beweging, maakt voor de dingen en schepsels activiteiten en daden, die andere activiteiten en daden ontmoet, om interactieve relaties te vormen, Waarin de interactie gebeurt. Waarin produceert iedere interactie een interactieresultaat. Om direct de interactie binnen te gaan. Om verandering te zijn of ontwikkeling. Dus het universum waartoe wij behoren, Verandert (ontwikkelt) in ieder moment door de bewegingwet die niet stopt.
eerste pagina
eerste pagina
Jouw gemakkelijke stap-1
Wij waarderen uw steun in het verbeteren van de taalfouten in deze site.
Project voor een nieuwe politieke partij