+Over ons
+Onze weg.
+Jouw gemakkelijke stap
+Wees in mijn lijst
+So werkt de Zionistische lobby
+De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
+Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
+Analyse uitgangspunten.
+De lobby in de maatschappj (Ring 1).
+Europa en Arabieren en Moslims.
+De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
+De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn het dichtst bij de christenen
+Christenen zijn moslims voor de moslims, wat is de Islam?
+De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
+De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
+De lobby in de kapitaal (Ring3).
+De lobby in de media (Ring4).
+De lobby in de politieke partijen (Ring5).
+De politieke partij en de lobby systemen.
+De lobby in de autoriteit (Ring6).
+De nieuwe politieke partij
+Lid worden
+Doneren
+Contact
volgende
volgende
NL
IT
EN
AR
Om de menselijke wetten te begrijpen, die de gebouwcel van het sociale weefsel (interactieweefsel) is, en om de menselijke daad en de menselijke interactie te begrijpen. Laten we eerst sommige van de volgende termen begrijpen:
 
De menselijke daad: Is een activiteit waarin het individu zijn realisatie gebruikt, In gedefinieerde instrumenten en methoden in een specifieke richting om een specifieke doel te bereiken. De menselijke daad volgens de wet "De binnen scheidt de buiten uit", Is altijd materieel en mentaalsociaal, omdat de mens die verricht een materieel lichaam in zijn brein is.
 
De menselijke daad is niet een daad, alleen wanneer het andere daad of materiaal ontmoet.
 
Bijvoorbeeld, Bar of een supermarkt of een bank in de woestijn waar niemand is. Hier de goederen, werktuigen en geld zal waarde niet hebben. Omdat zij resultaten van een interactie zijn en verwerf zijn waarde in de interactie. Namelijk, verwerf zijn daad een waarde in de interactie.
home
home
Doneren
vorige
vorige
Dus, als de massa's is de aanwezigheid maker van de supermarkten en de Banken, En zijn verzamelde kapitaal (die de materiŽle waarden van hun inspanningen is). Deze mensen kunnen dan de supermarkten en de Banken bezitten en kunnen beheren door zelf. Wat kwalificeert de mensen om dat te doen is hun bewustzijn. Dit is wat wij proberen te bereiken. Om het bewustzijn in het massa's te bouwen. En zet hen in een rechtvaardig systeem.
 
 
De interactierelatie: Het is de relatie die voortkomt wanneer het individu in een interactie met ander individu of anderen binnengaat. Namelijk wanneer twee of meer daden ontmoeten. Beweeg door deze relaties de socio-materieel waarden van de individuen inspanningen.
Interactie systeem:
De regels en wetten die de interactie regelen en controleren. Bijvoorbeeld, werken voor acht uren is een van de regels van het systeem van de werkinteractie. Werkloosheid en sociaal-materiaal bloeden van de mensen, Cashflow in een richting en de economische crises, Zijn interactieresultaten, die door onmenselijk systeem functioneert. De interactieresultaten gaan de interactie binnen als nieuwe interactie elementen zodra het voorkomt. Veroorzaakt de verandering (ontwikkeling) in de interactie.
 
 
Inspanningswaarde:
Symbool weerspiegelt de inspanning van een individu of enkele individuen, of deze inspanning lichamelijk of ander is. Bijvoorbeeld 10 Euro zijn een materiŽle uitdrukking van inspanning die u in een werkingsuur verrichtte. aangezien de inspanning verrichtte u is lichamelijk mentaal-sociaal, daarom de inspanningswaarde is altijd materieel-sociaal, volgens de wet: "De binnen scheidt de buiten uit". U verkreeg de inspanningswaarde in de sociale interactie, waarin beoefent u uw activiteit, en u gebruikt het in een sociale interactie. Namelijk de inspanningswaarde als interactieresultaat, direct in de interactie na zijn geboorte binnengaat, om de ontwikkeling in de interactie te genereren.
 
 
De binnen scheidt de buiten uit:
Wetten die een lichaam regeren zijn de zelfde wetten dat zijn uiterlijk gedrag regeer. Bijvoorbeeld want de mens een materieel lichaam in zijn brein is, zien wij dat de menselijke activiteit mentaal-Sociaal en lichamelijk is, en de waarde van zijn inspanning is materieel-sociaal. Wij zien ook dat de menselijke wetten de wetten van de maatschappij zijn.
 
 
Het sociale weefsel (interactieweefsel):
Is het netwerk van het kruisende sociale relaties (interactierelaties) tussen individuen. Of het directe relatie is, indirecte of resulterende relaties. Doorgegeven via het het materiaal-sociale waarden van de individuen. Door het bereikte de sociale interactie. Dit weefsel verbindt individuen om een maatschappij te zijn.
 
Interactie Pool (pompstation van waarden. kruising Station van relaties) :
Punt in de interactieweefsel. in het ontmoet en verzamelt, de inspanningenwaarden van het individuen. Het is de zijde van deze waarden te pompen, of het materieel of ander is, door polaire relaties (unilateraal - collectiviteit relatie). Zoals bar frequenteerde door individuen, het individu omgaan met deze bar door zijn individualiteit. Maar de eigenaar van de bar gaan met alle individuen en hun waarden.
 
De individu interageert met de bar, bijvoorbeeld met een materiŽle waarde van zijn inspanning van 5 Euro, evenals andere individuen. Maar de eigenaar van de bar interageert met 1000 Euro, Zijn de materiŽle waarden van totale individueninspanningen, in interactietijd nemen wij 1 dag aan. Namelijk interageert met materiŽle waarden van groep van individuen. Waarden van hun inspanningen gaan in de richting van deze Pool. Politieke partij, bijvoorbeeld, is ook een interactie pool, pomp de sociaal-politieke waarden van de individuen inspanningen.
 
Directe interactie relatie:
Is de relatie die ontstaat door de directe ontmoeting van de menselijke daden.
 
 
Indirecte interactie relatie:
Is de relatie die het gevolg is van een directe of indirecte relatie. Namelijk de relatie die opgericht bij de indirecte ontmoeting van de menselijke daden, door middel van andere daden.
 
 
De resulterende interactie relatie (kwaliteit relatie):
Interactieve relatie, die wordt geproduceerd uit een daad, uitoefenen
een individu of een groep van individuen, in een directe of indirecte interactie relatie, Om in een directe of indirecte relatie te zijn. Zoals, zendt u een positief idee voor een individu uit dat aannam, Dan brengt dat individu aan nog aan een individu. Hier uw relatie met het eerste individu is directe, met het tweede individu is indirect en het is resulterende interactierelatie. Ten gevolge van de ontwikkeling die in deze relatie gebeurt.
 
Namelijk u produceerde door uw daad een interactierelaties verbond door een idee. Bij de opbouw van uw lijst, U zult de resulterende relaties bereiken. Ook wanneer u de kapitaal van uw lijst investeert, zult u de resulterende relatie bereiken. Namelijk zult u andere leden naar uw rechtvaardig systeem omvatten
 
eerste pagina
eerste pagina
Jouw gemakkelijke stap-2
Wij waarderen uw steun in het verbeteren van de taalfouten in deze site.
Project voor een nieuwe politieke partij