+Over ons
+Onze weg.
+Jouw gemakkelijke stap
+Wees in mijn lijst
+So werkt de Zionistische lobby
+De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
+Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
+Analyse uitgangspunten.
+De lobby in de maatschappj (Ring 1).
+Europa en Arabieren en Moslims.
+De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
+De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn het dichtst bij de christenen
+Christenen zijn moslims voor de moslims, wat is de Islam?
+De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
+De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
+De lobby in de kapitaal (Ring3).
+De lobby in de media (Ring4).
+De lobby in de politieke partijen (Ring5).
+De politieke partij en de lobby systemen.
+De lobby in de autoriteit (Ring6).
+De nieuwe politieke partij
+Lid worden
+Contact
Doneren
volgende
volgende
NL
IT
EN
AR
De wederzijdse relatie:
Directe of indirecte Interactieve relatie, waarin gebeurt de ruil van materieel-sociaal waarden van de individuen inspanning in billijke manier. Zoals loon van arbeidsuren vertegenwoordigt de echte waarde van menselijke inspanning. Of de prijs van een artikel (geld dat de materiŽle waarde van de inspanning is van die koopt).
 
Wat wij zullen werken in ons systeem te bereiken, is de wederzijdse (Wederkerige) relatie. En de afschaffing van de exploiterende relatie (uitputtings). Namelijk bereiken Gerechtigheid. Gelijkheid. Gelijk gelegenheden. Sociale solidariteit. Vrijheid (afschaffing van de nieuwe slavernij).
 
Exploiterende relatie (Uitbuitende):
Directe of indirecte Interactieve relatie, waarin de ruil van de materieel-sociaal waarden van de individuen inspanning in oneerlijke manier gebeurt. Als in het huidige systeem, 8 uurwerk, arm salaris en een Duur leven.
 
home
home
Doneren
vorige
vorige
De daadkracht: is de vermogen die een menselijke daad vertegenwoordigt, of het lichamelijk, sociaal of ander is. Of die daad positief of negatief is. Bijvoorbeeld draagt u met anderen in de oprichting van een economische activiteit met honderd aandelen, en de anderen elk een van hen door tien aandelen. De Honderd aandelen hier vertegenwoordigt de Daadkracht.
 
 
Interactiefase:
Een fase van fasen van de interactie, vertegenwoordigt Elke fase een keerpunt (Interactieresultaat- Ontwikkeling) in de Interactieloop. Voor elke fase is er een voorbijgaand doel. Zijn verwezenlijking vertegenwoordigt een stap op de weg naar verwezenlijking van finale of strategisch doel.
 
Plooien fasen van interactie: Is het proces van het springen op het fase of fases of annulering voor snelle toegang tot de geavanceerde doel van de interactie.
In dit voorbeeld zien we dat de Amerikaanse kiezers naar de stembus gaan om alleen te kiezen. Voorbijgaand interactie systeem van lobby (bende van geld, politiek en de media), waarvan zij deel uitmaakt van en bestuurd door haar en ze zijn onbezonnen. Systeem van enorme sociale weefsel geeft dezelfde resultaten. Zij denken dat er een verandering gaat gebeuren. Hoewel het Amerikaanse beleid ongewijzigd als gevolg van de resterende van dezelfde interactie en zijn resultaten. Ondanks de verandering van gezichten van het zelfde systeem en hun bedrieg van miljoenen.
 
Wij zien ook dat de politieke partij en zijn leden, die door een bestaand interactiesysteem en zijn resultaten regeerden. Strijden alleen in de intellectuele structuur van de samenleving, die beheerst door hetzelfde systeem. Zelfs hun aankomst aan de macht, dat geeft hen niet de mogelijkheid om iets te veranderen. Omdat ze doelgericht niet verandering van een bestaand interactiesysteem en zijn onvermijdelijke resultaten. Door mikken de materiŽle structuur (economische) van de samenleving en haar interacties. De politieke partij in het huidige systeem is een politiek bedrijf. In ons systeem de politieke partij zal een economische en socio-politiek bedrijf zijn, en zal in het zowel materiaal als intellectuele structuren van de maatschappij werken.
 
Comprimeren fasen van de interactie:
Is het intensiveren van de inspanningen om de interactie tijd te verminderen, om de interactie doel te bereiken. Bijvoorbeeld tien individuen werken om enkele funderingen van een huis te bouwen, Voeren hun nummer tot 20 Op, namelijk meer daadkrachten, En verhoging hen werkuren, of verhogen de prestaties snelheid (interactie snelheid). Voor de voltooiing van dit huis in minder tijd (interactie tijd).
 
eerste pagina
eerste pagina
Jouw gemakkelijke stap-3
Wij waarderen uw steun in het verbeteren van de taalfouten in deze site.
Project voor een nieuwe politieke partij