Irakese kinderen nog steeds elke dag sterven, behalve die tijdens het embargo sterft, dat door de Amerikaanse overheid opgelegd, dat door de Zionistische lobby geregeld, waar werd een kind elke 6 minuten sterft.
Irakese kinderen die zijn vervormd geboren, als gevolg van het verarmd uranium.
Palestijnse terrorist!
Nog steeds misvormde kinderen geboren in Irak, Palestina, Vietnam en andere plaatsen, als gevolg van het verarmd uranium en andere elementen.
Palestinian terrorist infant ! 
Palestijnse terrorist!
Als gevolg van de Agent Orange, nog steeds in Vietnam misvormde kinderen geboren.
Waar zal het komende onrecht worden?
Afghaanse terroristen!
Waar zal de komende tirannie zijn?
Slachtoffers van Hiroshima en Nagazaki
De Amerikaanse soldaten die de lobby hen naar de dood rijden, en hen niet toegestaan te ontmoeten, die ze doden en gedood door, hun gezinnen huilen nu als de Irakese huilen. Niet stil staan blijven voordat je aan de beurt zullen komen te huilen. Laat de zionistische lobby niet gebruik je als het gebruikt voordat je de onschuldige.
In de bezette Palestina nog de bezetter tot nu toe, vervuilen het water en de grond, besmetten de mensen bij kanker, met uitzondering van de blokkade, honger, marteling in de gevangenissen, dagelijks dood, huizen slopen. De Palestijnse vluchtelingen nog steeds wachten, om terug naar hun huizen en dorpen, dat van het bestaan is verdwenen.
Wij zijn simpel gewone mensen, hebben wij veel onrechtvaardigheid geleden, Maar wij blijven liefhebbers van het leven en zijn waarden, Wij streven naar het werken met goede mensen overal, om een rechtvaardig systeem van het leven te bereiken.
 
We zien de prijzen op de markt, en zien de massa's van uitputting van de gewone mensen en de studenten, hun lijden, honger en ontbering.
 
We zien, hoe de vampiers gebruik maken van de de mens inspanning, waar ze hen kapitaal opstapelen, het opleggen van de onrechtvaardige leven systeem, wetten en regels, die hem in bloeden en ellende bestendigen.
 
We zien, hoe de kapitalisten de crisis maken, die de gewone mens zijn belasting betaald, wie is de maker van hun kapitaal, maar zij de werknemers in deze crises weggooien.
 
We zien, hoe de werknemers bang zijn van de werkgever, waar de nieuwe slavernij en de intellectuele afhankelijkheid.
 
We zien hoe de "slangen" het intellectuele terrorisme in de media uitoefenen, hoe de waarheden vervagen, de breinen van de mensen met leugens opladen, en zien hoe ze de psychologische barrières tussen de volkeren en tegenstellingen tussen de naties creëren.
 
We zien, hoe de fraudeurs Tv-programma's bieden, Oppervlakkig en onvruchtbaar, om de mens verdoven en naïef te houden.
 
We zien hoe de gemaskerde politici de autoriteit bereiken, door misleiding van de onoplettend volkeren, die slechts stemming en niet aan het politieke leven deelnemen, Wanneer de politici beslissen namens de massa's, In tegenstelling tot wat ze haar beloven.
 
We zien, een globaal beleid, beheerst door het zionisme, de bende van het geld, media en politiek, Waar wacht nog van zestig jaar, tiranniseerden in de vluchtelingen kamps om naar hun dorpen terug te keren, die werden uit de aanwezigheid verwijderd.
 
We zien, hoe de mens in de straten demonstreren, schreeuwen en roepen zonder praktische daad op het realiteit grond, en hij beseft niet dat hij wat hij schreeuwt met de anderen kan bereiken, door het georganiseerd werk.
 
We zien de verminkt kinderen, die nog in de wereld geboren, gevolg van de Agent Orange, zoals in Vietnam, de uranium in Japan, Irak en Palestina, behalve die verminkt en verbrand door de witte fosfor.
 
We zien, hoe de oplichters in de naam van de staat en de wet stelen.
 
We zien, hoe de gewone mens door zijn inspanning en  waarde het kapitalisme en de imperialisme maken,  en gedreven door haar systeem, en hij is onachtzaam dat hij in staat is met de anderen de socialistische kapitaal te bereiken, en zijn juiste bestaan systeem kan bereiken.
Wees met ons naar een betere wereld
Palestijnse terrorist!
In Vietnam, als gevolg van de Agent Orange nog steeds de vervormde geboren, Niemand weet wanneer het genetische defect zal stoppen.
volgende
vorige
home
NL
IT
EN
AR
Moeder en democratie, wanneer de bende vijlsel van een democratisch en rechtswezen en vrijheid bekleden
Over ons
Doneren
 
 
+Over ons
+Onze weg.
+Jouw gemakkelijke stap
+Wees in mijn lijst
+So werkt de Zionistische lobby
+De weteschappelijke stappen om onze organisatie te bouwen.
+Analyse in de zionistische lobby.
Inleiding.
+Analyse uitgangspunten.
+De lobby in de maatschappj (Ring 1).
+Europa en Arabieren en Moslims.
+De Arabische woorden in de Nederlandse taal.
+De Quran heeft Jezus werwezenljkt en de Moslims zijn het dichtst bij de christenen
+Christenen zijn moslims voor de moslims, wat is de Islam?
+De Palestijnse weerstand is een wettelijke recht.
+De lobby in de wetenschaap en technologie (Ring2).
+De lobby in de kapitaal (Ring3).
+De lobby in de media (Ring4).
+De lobby in de politieke partijen (Ring5).
+De politieke partij en de lobby systemen.
+De lobby in de autoriteit (Ring6).
+De nieuwe politieke partij
+Lid worden
+Contact
Doneren
eerste pagina
volginde
vorige
eerste pagina
home